14 Nisan 2014 Pazartesi

L'oreal Colour Riche Caresse Wet Shine Stain - 300 Juliet

Herkese merhaba.
Geçen hafta yazdığım bu seriden en beğendim renk olan tatlış mı tatlış pembe rengin yazısını okumadıysanız buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Bugün de konuğumuz 300 Juliet.


Daha önceki yazımda da dediğim gibi bence ambalajı çok şık. Aplikatörü uygulama kolaylığı sağlıyor. Ayrıca kokusu bence güzel fakat biraz Apocalipslere benzediği için çoğu kişi sevmeyebilir.

Stain yani dudak lekesi olduğu için kalıcığı gerçekten başarılı. Aynı zamanda ilk sürdüğünüzdeki o glossy görüntüsünü yaklaşık 1 saat koruyor. 2 saat sonunda bir şeyler yiyip içmekten o glossy etkisini kaybetse bile renk olarak ortalama 4-5 saat dudakta kalıyor diyebilirim.

İçinde turunculuk ya da pembelik barındırmayan saf bir kırmızı bu. Kırmızıdan korkanlar çekinenler için renge alışmak için mükemmel bi ürün. 
İkinci fotoğrafta da gördüğünüz şey peçeteyle sildikten sonra ki hali, yani anlayacağınız gerçekten stain etkisi renkler koyulaştıkça artıyor.

1 yorum:

  1. if it can really deliver what it promises there is a lot of stuff out
    CogniQ there that does not. If you did this then youre one of the credible and living testaments aware of the advantages and disadvantages to build trust.http://www.healthcaresdiscussion.com/is-cogniq-scam-or-fake/

    YanıtlaSil